Heeft u geen actueel inzicht in uw financiële resultaten? 

Ik kan u helpen als uw persoonlijke financieel adviseur en sparringpartner

Voorkom financiële verrassingen, neem uw beslissingen op basis van actuele en betrouwbare financiële informatie waar u ook bent. 

Uw administratie bevat heel veel informatie. Met behulp van diverse controlling activiteiten kan deze informatie gebruikt worden om uw onderneming beter en effectiever te sturen.

Als parttime financial controller kan ik, Ad van Dijk, uw bedrijf adviseren en ondersteunen, u voorzien van de nodige financiële inzichten, analyses en signaleren van de risico’s. Begeleiden van administratieve processen, budgettering proces, opzetten van dashboards en key performance indicators (KPI’s). Assisteren met uw ondernemingsplan en financieel jaarplan.

Bent u pas begonnen met uw onderneming of bent u al een tijdje geleden gestart en heeft u tijd te kort of niet genoeg ervaring om uw financiële administratie te voeren? Dan kan ik u helpen met het opzetten van uw administratie of verder te optimaliseren. Van belang dat uw administratie zo efficiënt mogelijk wordt gedaan en u real time waar u ook bent toegang heeft tot uw actuele financiële situatie. Tevens biedt ik de mogelijkheid aan uw administratie te voeren, met behulp van Cloud software.

Het verzorgen van de loonadministratie en fiscale aangiftes behoren eveneens tot de dienstverlening, in samenwerking met partners.

Persoonlijke aandacht staat voorop om u zo goed mogelijk te kunnen voorzien van de juiste financiële informatie, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen voor uw onderneming. 

Mijn advies- en administratiekantoor is gevestigd in de omgeving Haarlemmermeer, Schiphol en Zaandam.

Neem gerust contact met mij op, ik help u graag!