Skip to main content
XS SM MD LG XL

Samenwerken met Exact Online Mijn[Kantoor]

Minder papier en sneller inzicht in de bedrijfsresultaten

Ondernemers die hun administratie volledig uitbesteden aan een accountant of boekhouder sturen hen vaak traditioneel elk kwartaal een schoenendoos met bonnetjes en facturen. Exact Online Mijn[Kantoor] digitaliseert dit proces en maakt het transparanter voor zowel de ondernemer als de accountant of boekhouder. Gegevens kunnen onmiddellijk worden verwerkt, zodat de administratie volledig en up-to-date is en een betrouwbare basis vormt voor inzichten in de bedrijfsvoering.

Het verbetert ook de samenwerking tussen de MKB ondernemer en de boekhouder, omdat er via het programma met elkaar kan worden gecommuniceerd. Bijvoorbeeld bij het goedkeuren van een btw-aangifte of bij het vragen om meer informatie. De accountant of boekhouder heeft hierdoor meer tijd om aandacht te besteden aan de analyses van de cijfer en hierdoor de MKB ondernemer te voorzien van snel advies.

Eenvoud en inzicht voor ondernemers

Met Exact Online Mijn[Kantoor] kunnen MKB’ers facturen en herinneringen versturen en al hun zakenrelaties op één plek beheren. Het doorsturen van bonnen, facturen en salariswijzigingen naar de boekhouden of accountant gaat via het uploaden van een foto of het bijvoegen van een bestand in een e-mail met de mobiele app. Het bespaart de ondernemer veel tijd en de administratie wordt direct bijgewerkt. De meegeleverde dashboards geven ondernemers inzicht in hun operationele resultaten en openstaande facturen. Geïntegreerde bankkoppelingen zorgen ervoor dat betalingen efficiënt worden uitgevoerd.

Voordelen voor de MKB ondernemer:

  • Eenvoudig in gebruik;
  • Doordat je veel zelf kan doen, scheelt dat in de kosten;
  • Samen met de accountant of boekhouder real time werken in het systeem;
  • Eigen server is overbodig, doordat Exact Online een Cloud oplossing is;
  • Geen papieren administratie.

De mobiele applicatie is beschikbaar voor Android- en iOS-smartphones. Exact Online Mijn[Kantoor] werkt in combinatie met Exact voor Accountancy, waarmee administratiekantoren of accountantskantoren hun klantenadministratie beheren.

Direct Financial Control is Exact Cloud Accountant gecertificeerd en kan de MKB-ondernemer voorzien van Exact Mijn[Kantoor] om optimaal en gericht samen te werken.

Bent je nieuwsgiering geworden en wil je weten hoe jouw onderneming ook de voordelen kan behalen met Exact Mijn[Kantoor]? Neem dan contact op met Ad van Dijk, want we komen graag bij je langs! info@directfinancialcontrol.nl, +31(0)6 44412326.