Skip to main content
XS SM MD LG XL

Thuis online met uw boekhouder de administratie op orde brengen

Op elk moment de financiële situatie kunnen inzien

Helaas zijn veel MKB ondernemingen in de problemen gekomen door de Coronacrisis en zien hun omzetten dalen, terwijl de kosten doorgaan. Gelukkig biedt onze regering de nodige financiële steun. De situatie verandert dagelijks, Juist nu is het van belang dat de administratie volledig bijgewerkt is zodat de ondernemer op elk moment inzicht heeft in zijn financiële situatie.
Ondanks dat velen van ons gedwongen thuis werken behoeft dit geen enkele belemmering te zijn de administratie adequaat op orde te brengen en te houden. Om de administratie te kunnen doen is veel informatie reeds digitaal aanwezig. Leveranciers leveren hun facturen veelal digitaal aan per email en zo niet dan kunnen deze gemakkelijk als een foto in gescand worden in een App van de digitale boekhoudpakketten die thans beschikbaar zijn. Gemakkelijk kan er gecommuniceerd worden door middel van een beeldgesprek en video conferencing applicaties zoals Microsoft Teams.

Digitaal samenwerken

Internet is een grote uitkomst, nu persoonlijke afspraken met de boekhouder lastig zijn voor klanten. Een administratiekantoor die volledig digitaal is ingericht is Direct Financial Control, die digitaal samenwerkt met klanten met behulp van Exact Online. De software van Exact geeft de klant de mogelijkheid om digitaal samen te werken en informatie online uit te wisselen:

  • Digitale bonnen en facturen aanleveren;
  • Communiceren of ontbrekende documenten of informatie uitwisselen over boekingen;
  • Een dashboard delen met indicatoren, waarop klanten direct zien hoe ze ervoor staan;
  • Klanten kunnen eenvoudig digitale aangiften en inkoopfacturen beoordelen en goedkeuren.

Voor een persoonlijk gesprek over de administratie hoeft de ondernemer de deur niet uit. Gemakkelijk via een online videogesprek met de boekhouder, wanneer het de ondernemer uitkomt via de computer, tablet of smartphone.

Direct Financial Control is Exact Cloud Accountant gecertificeerd en kan de MKB ondernemer voorzien van een eigen Exact omgeving om optimaal en gericht digitaal samen te werken.

Bent u nieuwsgierig geworden en wil u weten hoe uw onderneming ook de voordelen kan behalen met de digitale samenwerking in Exact Online?
Neem dan contact op met Ad van Dijk, want we maken graag een afspraak voor een online videogesprek! info@directfinancialcontrol.nl, +31(0)6 44412326.