Skip to main content
XS SM MD LG XL

Werken met begrotingen

Werken met begrotingen om te kijken af alles klopt, de resultaten in lijn zijn met de verwachtingen. Zwakke plekken en risico’s worden zichtbaar. Een belangrijke voorwaarde dat hiervoor actuele cijfers nodig zijn. Aan de hand van vergelijking van de actuele cijfers en de begroting cijfers kun je dan per maand bijsturen. Zijn de cijfers niet up-to date dan is dit niet mogelijk en biedt een begroting weinig houvast.

Belang voor de ondernemer:

  • Meer inzicht in de liquiditeit van de onderneming
  • De gewenste financiële resultaten zijn behaald
  • Beter inzicht in de te maken kosten
  • Op tijd kunnen bijsturen
  • Juiste kostprijs bepalen
  • Meer kans op financiering (je kan precies laten zien wat je met het geleende geld gaat doen)

Correct beeld

Het beeld zal vertekend zijn wanneer de cijfers niet compleet zijn. Samen met een administratiekantoor spreekt de ondernemer af hoe een actueel en volledig beeld kan worden gecreëerd. De ondernemer zal zijn documenten tijdig moeten aanleveren. De snelste en meeste accurate manier is om dit digitaal aan te leveren. Het administratiekantoor kan deze snel verwerken en de ondernemer kan inzicht krijgen met de door de administratiekantoor beschikbare software, zodat onmiddellijk betere prioriteiten gesteld kunnen worden. Real-time inzicht helpt eveneens voor het verkrijgen van de juiste data.

Digitaal boekhouden

Met Digitaal boekhouden van Direct Financial Control kun je kiezen voor de complete verzorging van je administratie en voorziet in de mogelijkheid zelf een gedeelte te doen. Zoals zelf verkoopfacturen maken met software die ook mogelijkheden heeft je klantenbestand te onderhouden en offertes op te stellen. Geen gezeul met mappen, alles digitaal aanleveren. Voor het verzorgen van de belastingaangiftes en personeels- en salarisadministratie werken we samen zeer ervaren partners.

Wil je advies over het werken met begrotingen en het inrichten van je administratie of laten verzorgen, neem dan gerust contact met ons op. Voer je zelf de gehele administratie dan kunnen wij online meekijken en advies geven waar nodig. Voor niet Nederlandse ZZP’ers en MKB ondernemers kunnen wij tevens de gehele boekhouding in de Engelse taal verzorgen, eveneens de jaarrekening en de belastingaangiften.

info@directfinancialcontrol.nl | www.directfinancialcontrol.nl