Skip to main content
XS SM MD LG XL

Tussentijdse cijfers

Meer grip op je cijfers met Tussentijdse cijfers

Als je tussentijdse cijfers bijvoorbeeld per maand of kwartaal laat opstellen is het niet meer nodig tot het eind van het jaar te wachten om inzicht te krijgen in je cijfers.

Voordelen van tussentijdse cijfers:

1. Signaleren

In de tussentijdse cijfers kun je meteen zien of je afwijkt van de prognose en kun je tijdig bijsturen. Aan het eind van het jaar tijdens het bespreken van de jaarrekening is het daarvoor vaak te laat.

2. Effici├źnter

De boekhouding is altijd bijgewerkt en aan het einde van het jaar kan de jaarrekening sneller opgeleverd worden. Er zijn namelijk tussentijdse evaluaties gedaan.

3. Actueel

De tussentijdse cijfers laten je actuele cijfers zien en laten je weten hoe de zaken ervoor staan ten opzichte van het budget.

4. Evaluatie

Door de cijfers inzichtelijk te maken detecteer je problemen voordat ze problemen worden en kun je snel schakelen bij onvoorziene omstandigheden.

Wil je advies over tussentijdse cijfers en het inrichten van je administratie hiervoor of laten verzorgen, neem dan gerust contact met ons op. Voer je zelf de gehele administratie dan kunnen wij online meekijken en vervolgens de tussentijdse cijfers opstellen en advies geven waar nodig.

info@directfinancialcontrol.mysites.io | www.directfinancialcontrol.nl