Diensten


Controlling / parttime controller

Om uw onderneming goed te kunnen sturen zijn tussentijdse rapportages en analyses uitermate belangrijk. Als parttime controller biedt ik de volgende diensten aan: 

  • Monitoren van de dagelijkse ontwikkelingen op basis van de administratie en analyseren van de geconstateerde uitzonderingen
  • Samen met u en/of het management van uw onderneming het definiëren van financiële doelststellingen op grond van uw strategie.
  • Planning & budgetteringssysteem (Planning & Control-cyclus)
  • Het analyseren van de maandresultaten en vervaardigen van gewenste rapportages en dashboards
  • Periodiek bespreken van de analyse rapportages in relatie tot doelstellingen en mogelijke verbeteracties
  • Opstellen en monitoren van uw liquiditeitsbegroting
  • Jaarrekening opstellen en afstemming met de accountant

 

Met mijn positieve 'cando' houding kan ik uw onderneming verder op weg helpen, adviseren en ondersteunen om zo uw financieel management te versterken.

Vanaf €375,-- per maand kunt u al gebruik maken van een controllers abonnement, afhankelijk van uw behoeften en kwaliteit van uw administratie.

De werkzaamheden kunnen op uw locatie worden verricht.


Administratie 

Direct Financial Control werkt met de internet applicaties Exact Online en WeFact, die de mogelijkheid bieden samen met u de administratie te voeren.

Zelf gemakkelijk uw offertes en facturen vervaardigen, uw relaties beheren, bonnen en inkoopfacturen scannen en mailen. Dat kan allemaal met Exact Online en WeFact.

Aan Exact Online kunnen veel systemen en applicaties gekoppeld worden, zoals CRM systemen, banken, kassasystemen, webshops. Verdere features zoals online facturatie en loonadministratie.

Mogelijkheden bij Direct Financial Control met Exact Online en/of WeFact:

  1. U zelf offertes creëert en de facturen invoert en verwerkt met behulp van de Exact Online Mijn[Kantoor] applicatie of WeFact. Direct Financial Control vult de administratie aan en daarnaast zorgt voor de fiscale aangiften, controles en eventuele tussentijdse financiële- en analyse rapportages. 
  2. U de administratie zelf doet in Exact Online en Direct Financial Control meekijkt en de controles verricht en u voorziet van advies m.b.t. complexe processen.

Wij streven naar vergaande automatisering en kunnen daarom werken met vaste tarieven. Heeft u een eenmanszaak, VOF of een stichting dan kunt u al vanaf €168,50 (excl. BTW) per maand (excl. kosten software) een abonnement afsluiten, afhankelijk van het aantal boekingen. Voor een NV/BV is al een abonnement mogelijk vanaf €221,-- (excl. BTW) per maand. Dit is inclusief het verwerken van de administratie, proactief advies, maandelijkse administratie controle, de aangiften BTW, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting, alsmede fiscale ondersteuning per email. Abonnementen zijn verder uit te breiden naar gelang uw behoeften.

Het verwerken van de administratie vind plaats op ons kantoor, maar het is ook mogelijk om op uw locatie te komen.

Als U gebruikt maakt van een ander financieel software pakket, dan kan Direct Financial control maandelijks de cijfers beoordelen en analyseren, eventueel aangevuld met controlling activiteiten.

Verder kan Direct Financial Control een fiscale review verzorgen, waarbij de aangifte vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting beoordeeld wordt op juistheid en wij u tevens voorzien van fiscaal advies.


Fiscale aangiften

De btw-aangifte wordt bij een goede opzet van uw administratie in Exact Online snel en automatische gegenereerd. Direct Financial Control kan de aangifte voor u verzorgen inclusief de nodige controles, of u verricht deze handeling zelf en laat ons meekijken en controleren.

In samenwerking met onze partners kan Direct Financial Control uw aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting verzorgen. 


Loonadministratie

Uw loonadministratie kan Direct Financial Control eveneens voor u verzorgen. Voor deze dienst maken wij gebruik van een ervaren partner. 


Tarieven

Geen enkele onderneming is gelijk. Wij bieden diverse tariefstructuren aan. Op basis van afrekening per gewerkt uur, vast tarief per dienst of per maand afhankelijk van de dienst en/of gemaakte afspraak.

Op grond van een persoonlijk vrijblijvend gesprek kunnen wij een inschatting maken van uw administratie & controlling behoeften en de daarbij behorende tarieven.