Over ons, Visie, Missie en wie ben ik?

Visie

Digitaal Efficiënt Finance

De ondernemer van nu en de toekomst heeft snel en accuraat ten allen tijden de beschikking nodig over zijn financiële situatie om snel een goed besluit te kunnen nemen, m.a.w. zo efficiënt mogelijk de regie uit te voeren en in control te zijn en te blijven.

Zorgen voor optimale efficiënte inrichting van de administratie, digitaal en in de Cloud, gekoppeld met diverse management rapportages. Vertrouwelijk, deskundig, persoonlijke betrokkenheid, open, flexibel, nauwkeurig. Verder actief meedenken en een klankbord zijn en een goede communicatie met de klant, is waar Direct Financial Control zich voor inzet.

Missie

Zorgdragen samen met de klant om hun primaire processen voor het verwerken van hun administratie zo efficiënt mogelijk te automatiseren waardoor de cliënt ten alle tijden de beschikking heeft over de actuele financiële situatie van hun onderneming en hij/zij meer tijd kan besteden aan zijn/haar bedrijfsvoering.

Wij geloven in de kracht van de huidige financiële software, om hiermee de administratie van klanten zo efficiënt en zo uniform mogelijk in te richten, zodat de klant met vertrouwen de toekomst tegemoet kan gaan. Gehele administratie digitaal en in de Cloud, zodat waar men ook is de financiële cijfers en managementinformatie beschikbaar heeft. 


 

Wie ben ik

Ad van Dijk, QC (Qualified Controller HOFAM)

Ik ben reeds geruime tijd actief in de financiële sector, de laatste jaren werkzaam in een onderdeel met een hoge mate van afhankelijkheid van informatietechnologie. Vanaf het begin van mijn loopbaan waren mijn activiteiten gericht op het opzetten van de financiële administraties, deze te onderhouden en het vervaardigen van de jaarrekeningen, eveneens voor internationale klanten. Later kwamen daarbij activiteiten gericht op diverse controlling werkzaamheden, zoals budgettering, vervaardigen van managementinformatie, analyses en verplichte rapportages aan diverse lokale toezichthouders. Daarnaast leidinggeven aan kleine teams.

Dit zeggen anderen over mij

Integer – professioneel – vriendelijk – sociaal – betrouwbare en authentieke voorkomen bevestigd door de oprechte aandacht die hij geeft – gemakkelijke manier van communiceren – goede luisteraar - het goed ontwikkeld zijn van zowel zijn vakinhoudelijke kennis als zijn zachte persoonlijke vaardigheden maken het samenwerken met hem uitermate prettig - persoonlijk betrokken en oprecht geïnteresseerd en doet zijn best om mensen te helpen – sterk verantwoordelijkheidsgevoel/plichtsbesef – positieve ‘can do’ houding.


Kernwaarden:

Beoordelingsvermogen - Vertrouwen - Doorzettingsvermogen - Samenwerking - Nieuwsgierigheid - Eerlijkheid  - Vriendelijkheid